VIDEO Două camioane doborâte de vânt la Timișoara. Șoferii, blocați în cabine Recomandat

VIDEO Două camioane doborâte de vânt la Timișoara. Șoferii, blocați în cabine

Furtuna de noaptea trecută a făcut ravagii în Timișoara, dar și în județ. Pompierii militari au fost chemați să intervină după ce vântul a răsturnat pur și simplu două tiruri, în Calea Șagului, iar șoferii au rămas blocați în interior. De asemenea, vijelia a luat pe sus acoperișuri, a doborât copaci, iar ploaia a inundat curți și gospodării.

Noaptea a fost una lungă pentru pompierii de la toate detașamentele din Timișoara, dar și din județ. Zeci de salvatori cu autospeciale de intervenție și mașini de descarcerare, dar și cu autoscări pentru salvarea de la înălțime, au intervenit la numeroase solicitări.

În Calea Șagului, două tiruri staționate în zona sensului giratoriu de la intrarea în oraș au fost culcate efectiv de vijelia puternică. Ambii șoferi au rămas blocați în interior și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși din cabine.

Numai la Timișoara, pompierii au fost chemați să intervină după ce 25 de copaci au fost doborâți de vânt și 16 proprietăți au fost inundate. De asemenea, vântul a luat pe sus un acoperiș de pe mansarda unui bloc aflat în construcție. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.