VIDEO: Cum s-a produs accidentul grav de pe DN1, zona Nistorești Recomandat

VIDEO: Cum s-a produs accidentul grav de pe DN1, zona Nistorești

Polițiștii Serviciului Rutier Ploiești au fost sesizați, la data de 22 mai 2024, în jurul orei 22:30, despre faptul că pe Drumul Național 1, în localitatea Breaza, cartier Nistorești s-a produs un accident rutier.

Din primele verificări a reieșit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un alt bărbat de 53 de ani.

În imagini se vede cum primul vehicul vine cu viteză și încearcă o depășire periculoasă, apoi taie fața camionului.

Ulterior ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă, iar camionul s-a răsturnat în decor.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala a conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că acesta figura cu exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Camionul răsturnat a fost prădat de hoți

Pe 23 mai, în jurul orei 07:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Național 1, în orașul Breaza, cartier Nistorești, polițiștii rutieri au observat un bărbat care sustrăgea bunuri din semiremorca autocamionului răsturnat cu o seară înainte.

La observarea echipajului de poliție, bărbatul a fugit către autoturismul cu care se afla, acesta fiind condus de o alta persoană.

La scurt timp, autoturismul a fost oprit, cei doi bărbați fiind legitimați, fiind stabilită identitatea acestora, având vârstele de 21, respectiv 22 de ani, din județul Galați.

În autoturismul acestora au fost găsit mai multe produse alimentare, sustrase din semiremorca mai sus menționată.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


VERSUS SO3E05


VLASE AMBASADOR F-MAX

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.