VIDEO: Constanța - un autobuz atacat cu pietre Recomandat

VIDEO: Constanța - un autobuz atacat cu pietre

Un autobuz RATC a fost atacat cu pietre de un grup de indivizi în municipiul Constanța.

Incidentul a avut loc , în jurul orei 19.00, în cartierul Palazu Mare, potrivit Primăriei. O piatră a spart geamul din spate al mijlocului de transport în comun și l-a nimerit în plin pe unul dintre călătorii care aștepta să coboare în stație.
Secvențele au fost înregistrate de cele 8 camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști.
Pe imaginile suprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din noile autobuze se vede un grup de 6 indivizi aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care bărbații aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Piatra nimerește geamul din spate și îl lovește în plin pe unul dintre călători. Conducătorul auto oprește imediat, moment în care grupul de tineri începe să fugă.
Sesizați de reprezentanții RATC, polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.
Acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Tot în aceeași seară, un grup de tineri a aruncat cu ouă într-un alt autobuz care circula pe unul dintre bulevardele principale din Constanța.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.