VIDEO Cine a călcat linia continuă? Șoferul de camion sau cel de autoturism? Recomandat

VIDEO Cine a călcat linia continuă? Șoferul de camion sau cel de autoturism?

Un accident rutier care a avut loc în urmă cu câteva zile în Defileul Jiului a fost filmat de către o cameră montată într-o altă mașină. În imaginile filmate se observă cum autocamionul circulă cu viteză ridicată și calcă linia continuă care separă cele două sensuri de mers, pătrunzând pe partea carosabilă. La un moment dat, o mașină a venit din sens opus și s-a izbit de autocamionul care intrase pe sensul său de mers.

O întreagă dispută s-a născut pe Facebook cu privire la acest accident, deoarece unele persoane au considerat că este culpă comună, deoarece și șoferul autoturismului Skoda nu a virat și s-a îndreptat către axul drumului: „Să fim sinceri, dacă șoferul camionului nu trecea de axul drumului și își ținea banda, turismul tot în el intra. Nu mai vorbiți și dați vina pe camionagii“.

„Atâta timp cât rulezi pe banda ta, nu contează traiectoria, pentru că o poți redresa ușor și rapid la o mașina mică. Camionul, deja, era cu o roată pe linia continuă dinainte să apară Skoda și când a ajuns în dreptul ei era deja pe contrasens“, a spus unul dintre participanții la discuția de pe Facebook.

„Sunt șofer de camion și țin cu dreptatea. Vina-i aparține șoferului de camion pentru ca a încălcat marcajul longitudinal continuu. Până la urma bine ca nu sunt victime, fiarele se repară oricine greșește în trafic de-asta plătim asigurări“, a transmis un alt șofer.


STEFAN BANICA JR


Starea- George Nita

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.