VIDEO. Centura Rădăuți, foarte aproape de finalizare

VIDEO. Centura Rădăuți, foarte aproape de finalizare

Varianta ocolitoare Rădăuți (a doua centură rutieră completă în jurul unui oraș după cea din București) se apropie de finalizare, stadiul lucrărilor situându-se în jurul valorii de 95%.

Însă o serie de relocări de utilități întârziate nepermis de mult de statul român pot strica bucuria sucevenilor și celorlalți șoferi ce tranzitează Rădăuțiul de a circula pe cei 16,5 km de centură până la finalul anului.  
Constructorul UMB s-a mobilizat foarte bine și pe acest proiect în ultimele luni și a finalizat viaductele, podurile, podețele, lucrările hidrotehnice, terasamentele, asfaltul sau marcajele pe cea mai mare parte a proiectului. Au rămas câteva zone punctuale (sensuri giratorii, rigole, panouri fonoabsorbante) pe care cel mai probabil le va duce la bun sfârșit în următoarele săptămâni. În schimb, deblocarea relocării unor conducte a trenat ani de zile, ținând pe loc avansul șantierului în cele 3 puncte. Ar mai fi de menționat că deși șantierul este aproape finalizat, CNAIR a plătit doar 35% din valoarea lucrărilor.
Solicităm CNAIR să efectueze toate plățile restante și împreună cu proprietarul rețelelor de utilități nerelocate să finalizeze toate procedurile de relocare, astfel încât să putem circula pe centura Rădăuți până la finalul anului (Pro Infrastructură).

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.