VIDEO Cât de greu este să fii șoferiță româncă de camion în Europa?

VIDEO Cât de greu este să fii șoferiță româncă de camion în Europa?

Adriana Mureșan a participat la emisiunea „Departe de România” moderată de Gabriel Nuță-Stoica la DC News TV.

Printre subiectele abordate s-au numărat și dificultățile cu care se confruntă transportatorii în întreaga Europă când vine vorba de tâlhării, omoruri și alte momente de cumpănă.

Nu doar marfa și motorina sunt vizate de hoți
„Este greu să te oprești într-o parcare să dormi și să nu poți să te odihnești pentru că stai atent să auzi toate zgomotele de afară. Nu pentru că ți-ar fura motorina, fiindcă apropo un camion are cam 1.500 de litri, nu vorbim de doi lei, nu pentru că ți-ar fura din marfă, ci pentru că se spargă cabina, să se intre peste șofer, să-i ia lucrurile personale. În zilele noastre, orice șofer are două telefoane în camion, un laptop, o tabletă, un GPS, carduri de alimentare. Vorbim de mulți bani acolo.

Eu, cel puțin, sunând la ora 3 dimineața la Jandarmerie în Franța am fost șocată de răspunsul lor. Aveam hoții lângă camion și mi-au zis să nu cobor din cabină. «Asta știu, dar trimiteți un echipaj». Să aștept până dimineața, când am pauză să trec pe la ei să depun o plângere. Cam ăsta este răspunsul.
Video AICI

Cum se poate apăra o femeie singură?

„Doar atât vreau să vă imaginați: o femeie singură, cum suntem eu și alte colege, care este noaptea atacată de hoți. Intră în cabină. Ce se poate întâmpla? Vă rog să vă imaginați cum intră peste tine patru indivizi care, pe lângă prada materială, mai găsesc și altceva. Pentru mine, în ultimii 3-4 ani a fost cumplit”, a conchis Adriana.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.