VIDEO Camion spulberat de tren. Sunt doi răniți

VIDEO Camion spulberat de tren. Sunt doi răniți

Victime: femeia conductor de tren și șoferul TIR-ului "blocat la trecerea la nivel". Grevă Fs mâine, timp de opt ore. Impact violent al trenului regional care face legătura între cartierul Sibari și Cassano allo Jonio.

Două persoane au murit într-un accident în care au fost implicate un tren și un camion, noaptea trecută, în Corigliano Rossano, în provincia Cosenza.

 

Victimele au fost șeful de tren, trenul regional care face legătura între districtul Sibari din Cassano allo Ionio și Corigliano Rossano, și șoferul camionului, care călătorea singur. Procuratura din Castrovillari a deschis o anchetă pentru a reconstitui dinamica accidentului și pentru a stabili eventualele responsabilități. Polfer investighează împreună cu carabinierii.

Între timp, sindicatele anunță o grevă de opt ore mâine pentru a denunța "un sistem de infrastructură care s-a dovedit încă o dată inadecvat pentru utilizatori și lucrători".

Două persoane au murit într-un accident în care au fost implicate un tren și un camion, noaptea trecută, în Corigliano Rossano, în provincia Cosenza. Victimele au fost șeful de tren, trenul regional care face legătura între districtul Sibari din Cassano allo Ionio și Corigliano Rossano, și șoferul camionului, care călătorea singur. Procuratura din Castrovillari a deschis o anchetă pentru a reconstitui dinamica accidentului și pentru a stabili eventualele responsabilități. Polfer investighează împreună cu carabinierii.

Între timp, sindicatele au anunțat o grevă de opt ore pentru mâine pentru a denunța "un sistem de infrastructură care s-a dovedit încă o dată inadecvat pentru utilizatori și lucrători".

Salvatorii: "Un infern de foc


'Un infern învăluit în flăcări': aceasta este relatarea unuia dintre salvatorii care s-au deplasat de urgență la locul accidentului feroviar din Calabria. La conducerea trenului se aflau Maria Pansini, în vârstă de 61 de ani, din Catanzaro lido, și un bărbat de origine marocană de 24 de ani, Said Hannanaoi.

"Blocat la trecerea la nivel

Tânărul conducea camionul care, potrivit unei prime reconstituiri, a rămas blocat la trecerea la nivel și apoi a fost călcat de trenul care trecea. Camionul a luat foc. Oamenii care se aflau în zonă au auzit un vuiet puternic, iar când s-au apropiat au văzut limbi de foc care cuprinseseră vehiculul. În convoi se aflau aproximativ zece pasageri, dintre care unii au fost ușor răniți, dar au reușit să iasă rapid și să se pună în siguranță.

Vdeo și mia multe imagini AICI


I LOVE DRACULA EP.01


ASCET SERVICE FORD TRUCKS

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.