VIDEO Camion răsturnat la Tulcea. Șoferul e încarcerat

VIDEO Camion răsturnat la Tulcea. Șoferul e încarcerat

Acum câteva minute, pe Varianta Barajului din Tulcea, între Dedeman şi Supermarket Aless a avut loc un accident în urma căruia un camion-basculată, încărcat cu blocuri de piatră, a ieşit în decor şi s-a răsturnat.
Şoferul acestuia rămăsese încarcerat şi a fost scos de salvatorii ISU, a fost preluat de ambulanţă SAJ şi transportat la spital.

Update – 15.50 – Comunicat ISU Tulcea

Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați astăzi, în jurul orei 15:15, să intervină în cazul unui accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului Tulcea. La fața locului au fost direcționate 2 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj medical al SAJ Tulcea.

Sosiți la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat că este vorba despre o autobasculantă încărcată cu piatră care s-a răsturnat în afara părții carosabile, avariind alte două autoturisme. În urma accidentului, șoferul autobasculantei a rămas încarcerat iar pompierii au procedat la extragerea acestuia, care a fost predat echipajului SAJ în vederea acordării primului ajutor medical specializat și transport la o unitate spitalicească de primiri urgențe. De asemenea, pompierii s-au asigurat că nu există pericol de incendiu ori explozie în urma unor scurgeri de lichide inflamabile.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.