VIDEO. Camioanele, folosite în SUA pentru a împrăștia pe străzi mesajul „stați în casă” în timpul epidemiei de coronavirus Recomandat

VIDEO. Camioanele, folosite în SUA pentru a împrăștia pe străzi mesajul „stați în casă” în timpul epidemiei de coronavirus

Autoritățile din SUA folosesc camioanele pentru a transmite mesaje cetățenilor care se află în locuințe, carantinați, urmare a epidemiei de coronavirus.

„Vă rog să ne acordați atenție. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le aflați. Dacă trebuie neaparat să ieșiți din case acoperiți-vă gura și nasul cu o mască”, se putea auzi din boxele puse pe platforma unui camion.
Acesta era inscripționat cu mesajul „Stop răspândirii COVID 19” și conținea trei imagini despre modul în care persoanele trebuie să se protejeze prin: purtarea măștii, spălatul pe mâini și statul în casă.
Camionul, care poate fi văzut în Baltimore, poartă isncripția NAACP, o asociație care luptă pentru drepturile comunității afro-americane.
Numărul total al morţilor înregistrat pe teritoriul Statelor Unite de la declanşarea epidemiei COVID-19 a ajuns la 38.664. Bilanţul cazurilor de contaminare a atins cifra de 732.197, potrivit informaţiilor date publicităţii de universitatea din Baltimore.
SUA se situează pe primul loc la nivel mondial atât în privinţa numărului total de îmbolnăviri cu noul coronavirus cât şi al deceselor provocate de această boală.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.