VIDEO. Bărbat în stare gravă după ce a fost lovit de un camion. Un alt camion, implicat Recomandat

VIDEO. Bărbat în stare gravă după ce a fost lovit de un camion. Un alt camion, implicat

Accident grav în comuna Săuceşti, din judeţul Bacău. Un şofer de 62 de ani luptă pentru viaţă, în spital, după ce maşina lui a fost izbită de un camion, care a acroşat apoi şi un alt camion.

Autoturismul s-a făcut bucăţi şi bărbatul a avut nevoie de ajutorul salvatorilor de la descarcerare.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care leagă Bacăul de Roman. Șoferul camionului povestește că nu a mai putut controla autocamionul şi a ajuns pe contrasens.


Șofer: „Am rămas fără direcţie, iar el dacă a intrat în stânga mea eu am rămas fără direcție. Am încercat să frânez cât am putut şi maşina s-a dus în dreapta și asta a fost”.

Automobilul s-a făcut bucăți în urma impactului. Motorul a fost găsit la 10 metri distanță, în şanţul de pe marginea drumului.

Marian Hanu, ISU Bacău: „În autoturism am găsit o victimă încarcerată. Am procedat la descarcerarea victimei şi predarea către echipajul SAJ”.

Mirela Romaneţ, SJU Bacău purtător de cuvânt: „Pacientul a ajuns la unitatea de primiri urgenţe în stare foarte gravă cu politraumatisme. El este în acest moment în investigaţii medicale urmând ca după aceea să îi fie stabilită conduita terapeutică”.

Poliţiştii au deschis acum un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi ii vor audia pe toti șoferii implicaţi în accident.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.