VIDEO Bărbat, decedat după ce a ajuns cu mașina sub remorca unui camion Recomandat

VIDEO Bărbat, decedat după ce a ajuns cu mașina sub remorca unui camion

Un bărbat a murit după ce a intrat într-un TIR seara trecută în comuna Morărești. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns sub remorca unui TIR parcat pe marginea drumului. Din câte se pare, bărbatul vinovat de accident ar fi fost băut și ar fi ațipit în timp ce se ducea acasă.

Șoferul – posibil băut. Nu a putut fi testat cu etilotestul

 Video AICI.

În urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii. Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru a-l scoate pe șofer și l-au predat unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care i-au acordat primele îngrijiri medicale și l-au transportat la spital.

„Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a constatat că un bărbat de 55 de ani, din Morărești, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă, nu ar fi adaptat viteza, în conditii de carosabil umed, și a intrat in coliziune cu remorca unui autotren parcat. În urma impactului, conducătorul auto (singurul ocupant al vehiculului) a rămas blocat în autoturism, fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate pentru extragerea sa. Având în vedere situația, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. În cauză va fi înregistrat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul” potrivit IPJ Argeș.

A murit la spital

Din câte se pare, când a ajuns la Spitalul Județean Argeș, bărbatul și-a revenit și a putut discuta cu medicii de la Urgențe, dar la scurt timp a intrat în stop cardio respirator. Cu toate eforturile depuse de echipa de urgentiști de la UPU al Spitalului Județean Argeș, bărbatul a murit în această dimineață. (ziarobiectiv.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.