Video: ACCIDENT GRAV DE TREN RO-LA ÎN GERMANIA Recomandat

Video: ACCIDENT GRAV DE TREN RO-LA ÎN GERMANIA

Un tren de marfă s-a ciocnit cu o placă din beton care a căzut pe șine de la un pod în construcție, în Germania.

Potrivit poliției locale, o persoană a murit și alte trei au fost rănite. Linia ferată este puternic deteriorată și indisponibilă pentru trafic.
Podul trece peste calea ferată a Văii Rinului, de lângă Müllheim, în sudul Badenului. Trenul de marfă, operat de compania elvețiană BLS, se afla pe drumul de la Freiburg spre Italia și avea în componență așa-numita șosea rulantă RO-LA.
Persoana care a murit a fost mecanicul de locomotivă, un bărbat de 51 de ani. "O parte a podului a căzut, astfel încât trenul nu a putut frâna și a intrat în coliziune cu placa de beton", a spus purtătorul de cuvânt al poliției. O parte din camioanele de pe tren au fost zdrobite. Șoferii de camion stăteau în propriul lor vagon (cușetă) la momentul producerii accidentului. Cu toate acestea, trei dintre ei au fost răniți ușor.

Închisă până luni
Ruta dintre Freiburg și Basel va rămâne probabil închisă până luni dimineață, a declarat aseară compania feroviară germană Deutsche Bahn. Conform managementului coridorului Rin-Alpin, pistele și catenarul sunt grav deteriorate. Companiile feroviare analizează în prezent rute alternative prin Singen/Brenner.
În dimineața zilei de 3 aprilie, au fost blocate patruzeci de trenuri în Germania, patru în Olanda și patru în Belgia.

Calea ferată pe Rin
În această parte a căii ferate a Văii Rinului, în prezent, traseul este extins la patru benzi. Podul în construcție este o înlocuire a structurii existente. Placa de beton care a căzut era din acest pod existent. Demontarea efectivă a fost planificată pentru noaptea de sâmbătă spre duminică.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.