VIDEO: Accident cu un CAMION în care au fost implicate 26 de persoane

VIDEO: Accident cu un CAMION în care au fost implicate 26 de persoane

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat că în accidentul din judeţul Olt au fost implicate 19 persoane, din care una a murit. Alte două victime sunt în stare gravă, între acestea fiind şi o femeie însărcinată.


Raed Arafat a declarat, la Digi 24, că în accident au fost 19 persoane implicate, din care o persoană a murit, două persoane sunt de Cod roşu, între care o femeie însărcinată, două de Cod verde şi 14 de Cod galben.

El a spus că acolo au intervenit 17 echipaje plus o autospecială de victime multiple.

Reprezentanţii ISU Olt au explicat că, din cele 19 persoane, una a murit, două fiind accidentate grav, două - uşor, iar restul nu au probleme.

Potrivit ISU Olt, persoana care a murit este un bărbat de 49 de ani, din Scorniceşti, iar între celelalte persoane implicate se află doi copii şi o femeie gravidă.

 

La ora 16.20, s-a încheiat misiunea din punct de vedere medical şi încetează măsurile planului roşu de intervenţie, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Accidentul a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 65, în localitatea Priseaca, fiind implicate 6 vehicule, respectiv un microbuz transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren şi trei autoturisme. Informaţiile preliminare arătau că sunt 16 persoane implicate.


Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, a anunţat IGSU.

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.