VIDEO A intrat cu un camion în râu să îl spele și acolo a rămas Recomandat

VIDEO A intrat cu un camion în râu să îl spele și acolo a rămas

Construirea centurii Beiuş e o adevărată aventură, zic muncitorii care lucrează pe şantier, iar asta din cauza isprăvilor de Dorel ale unora dintre ei.

În urmă cu trei săptămâni, bena unui camion s-a prăbuşit în timp ce pământul din ea era descărcat peste cabina unei alte bascule, care a şi luat foc.

Nu a fost nimeni rănit, dar maşina a suferit daună totală, la fel cum s-a întâmplat şi cu un alt camion, al cărui şofer a vrut să traverseze Crişul Negru, dar a nimerit într-o groapă lăsată în urmă, cel mai probabil, de hoţii de piatră, aşa că s-a scufundat cu totul în apă.

Din fericire, acesta a scăpat viu şi nevătămat, reuşind să iasă din cabină cu ajutorul unor colegi, dar camionul a rămas o vreme "la murat", fiind scos în final cu un excavator.

"L-a spălat bine", a comentat un mucalit, care a imortalizat "extragerea" camionului din apă, trimiţând imaginile şi lui Bihorel. Care îi recomandă şoferului, ca să-şi liniştească şefii, să ia exemplul fetei din clipul publicitar pentru aspirină: să nu le spună că a "înecat" maşina, ci că a fost cu ea la spălătorie.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.