VIDEO. 21 de morți, între care 19 copii, după ce un autocamion a intrat într-o camionetă plină cu elevi care veneau de la școală Recomandat

VIDEO. 21 de morți, între care 19 copii, după ce un autocamion a intrat într-o camionetă plină cu elevi care veneau de la școală

Un camion cu semoremorcă a intrat într-o camionetă pe autostrada N2, provincia KwaZulu-Natal, estul Africii de Sud.

Potrivit portalului Eye Wittness News, în accidentul de vineri, 16 septembrie, 21 de persoane au murit, între care 19 copii care se aflau în camioneta care transporta școlari între Pongola și Itshelejuba.

Elevii călătoreau în zona deschisă a pickup-ului, în condițiile în care așa-numitele „bakkies” sunt cele mai ieftine mijloace de transport din țară. Zece persoane au murit la locul accidentului, altele au fost declarate decedate la un spital local.

„Doi adulți și 19 copii, cu vârste între cinci și 12 ani, elevi de școală primară care erau transportați acasă de la școală, au murit” a declarat Robert McKenzie, purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență, în cel mai actualizat bilanț al accidentului. Premierul interimar al provinciei, Nomagugu Simelane, a transmis condoleanțe familiilor: „Dorim să asigurăm cetățenii și toate familiile afectate că guvernul lucrează cu toate părțile implicate pentru a se asigura că acest accident traumatizant este investigat și finalizat rapid”.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.