Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul decedat în explozia de la Călimănești Recomandat

Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul decedat în explozia de la Călimănești

La 3 zile de la explozia din Călimănești, ieri au fost conduși pe ultimul drum cei care au fost victimele tragediei. Marius era un tânăr de doar 30 de ani, care făcuse nunta cu aleasa inimii la începutul acestei luni. Urma să devină tată în scurt timp, însă viața a avut un cu totul alt plan pentru el.

În momentul exploziei, Marius se afla în utilaj. Rudele, apropiații și toți cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă despre el, oamenii din sat spunând că a fost un copil exemplu în toate aspectele vieții.

„Îl cunoșteam foarte bine, îi cunosc părinții. A fost un copil exemplu. Plânge toată comuna după el. De abia a făcut nunta. Ce să mai vorbești cu familia când nu mai sunt buni de nimic, ce să-i mai întrebi ceva.”
„Ceva îngrozitor... durere, supărare, întristare. Un băiat bun, muncitor. Am lucrat ocazional cu el”, „Un băiat bun și liniștit și părinții la fel. Am simțit durere mare în suflet”, au spus localnicii despre Marius, în ziua în care a fost condus pe ultimul drum, conform Antena 3 CNN.

Al doilea muncitor decedat în urma exploziei, Emil Sebeș, din Bicaz, județul Neamț, a fost și el condus ieri pe ultimul drum.
„Este tragic. Ne dorim să se evite astfel de evenimente ca să nu mai rămână copii fără părinți”, mai spune o femeie.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.