Urările UNTRR de 9 Mai, Ziua Transportatorului Recomandat

Urările UNTRR de 9 Mai, Ziua Transportatorului

Cu prilejul Zilei Transportatorului, patronată de Sfântul Mucenic Hristofor și sărbătorită pe 9 Mai, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) le adresează tuturor transportatorilor, familiilor acestora, partenerilor dedicați activității de transport rutier, cele mai calde urări de sănătate, fericire, prosperitate și succes în afaceri.

"Industria transportului rutier reprezintă piatra de temelie a prosperității sociale și economice, conectând comunitățile și întreprinderile de pretutindeni prin servicii de mobilitate și logistică sigure, eficiente și ecologice.
În vremuri de criză, dezastre naturale, război, pandemii și alte situații de urgență - serviciile de transport rutier sunt în prima linie, având un rol esențial pentru asigurarea alimentelor, apei, medicamentelor, echipamentelor și oamenilor pentru intervențiile necesare.
Transporturile rutiere s-au dovedit vitale în pandemia de COVID-19, realizând aprovizionarea magazinelor și transportul materiilor prime necesare diferitelor industrii. De asemenea, de la izbucnirea războiului în Ucraina, transportul rutier a avut un rol important atât la evacuarea oamenilor din zonele de conflict, cât și pentru trimiterea de ajutoare umanitare.
Sfântul Mucenic Hristofor se sărbătorește în fiecare an pe data de 9 mai și, în calitate de patron al călătorilor, îi protejează pe transportatorii rutieri, cărora le dorim drumuri bune și sigure pentru șoferii profesioniști de camioane și autocare, pasagerii acestora și mărfurile transportate.
Reamintim că la solicitarea Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, reunit la 18 august 2014, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a decis ca Sfântul Mucenic Hristofor să fie Patronul Spiritual al transportatorilor rutieri din România.
Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România - UNTRR urează tuturor transportatorilor români drumuri bune și sigure, prosperitate și succes în afaceri, cu ocazia Sfântului Mucenic Hristofor!", se spune în comunicatul UNTRR din 09 mai 2023.


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.