Ungaria „recrutează” femei din India care să fie șofer de camion Recomandat

Ungaria „recrutează” femei din India care să fie șofer de camion

În cadrul eforturilor sale de promovare a egalității de gen, "Baton Transport A/S Hungary" și-a îndreptat atenția spre creșterea diversității de gen în industria de transport rutier, având ca obiectiv principal formarea și recrutarea de femei șoferițe. În India, aceștia își propun să formeze și să pregătească femeile șoferi identificate prin intermediul ONG-urilor.

La nivelul următor, femeile șoferi selectate vor primi locuri de muncă în Ungaria și în țările vecine în cadrul operațiunilor flotei lor de camioane. Împărtășindu-și gândurile, Poornesh MH, director al Vega Group, a declarat: "Noi, la Vega Group, suntem încântați să ne asociem cu Baton Transport pentru a sprijini femeile șoferițe din India și pentru a le ajuta să obțină oportunități mai bune de angajare."

"Această asociere va contribui, de asemenea, la sprijinirea activității desfășurate de către Direcția pentru Dezvoltarea Femeilor și a Copiilor, Guvernul din Karnataka, în vederea sprijinirii femeilor din societățile cu un nivel economic scăzut de dezvoltare și îmbunătățire a competențelor lor și pentru a obține locuri de muncă atât în țară, cât și în străinătate." Poornesh a mai spus.

Poornesh a spus că, în prezent, o comunitate foarte mică de femei șoferițe își câștigă existența conducând taxiuri, camioane cu semiremorcă și autobuze. "Vom crește, printr-o abordare pas cu pas, prezența femeilor șoferițe în Karnataka", a spus el.

Sursa AICI


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.