Ungaria. Doi șoferi români au blocat complet autostrada M5 Recomandat

Ungaria. Doi șoferi români au blocat complet autostrada M5

Autostrada M5 din Ungaria, Budapesta-Szeged, a fost blocată complet mai bine de 7 ore în urma a două accidente pe care doi șoferi români le-au produs consecutiv, scrie site-ul oficial al poliției maghiare.

Accidentele au avut loc sâmbătă dimineață, lângă Balastya, în jurul orei 9:30, la km. 145. Mai întâi, o autoutilitară care tracta o platformă cu autoturisme a lovit parapetele de pe marginea autostrăzii, șoferul român a tras stânga de volan și platforma s-a răsturnat de-al latul benzilor. S-a format un blocaj în trafic și, la câteva zeci de metri în spate, un camionagiu român a frânat prea târziu, a acroșat un camion bulgăresc plin cu făină și a ieșit de pe șosea. În impact, cabina camionului românului a fost complet distrusă.
În ciuda imaginilor publicate de baon.hu, în care cabina românului arată teribil, nu au existat victime în cele două acidente, nimeni n-a fost rănit, dar s-au înregistrat pagube materiale considerabile. Poliția a anunțat imediat închiderea completă, pe ambele sensuri, a autostrăzii, circulația fiind reluată la ora 16.45, după mai mult de 7 ore.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.