Un tren a lovit un camion, la o trecere de cale ferată. Totul e scrum Recomandat

Un tren a lovit un camion, la o trecere de cale ferată. Totul e scrum

Un tren de pasageri a lovit un camion, marți, 17 octombrie, la o trecere de cale ferată din cartierul Bělidlo din Olomouc, estul Cehiei. După ciocnire, s-a declanșat un incendiu major. 5 persoane au fost rănite în accident, iar 4 dintre ele au ajuns la spital, transmite Blesk, care preia informații de la poliție și de la serviciile de urgență locale.


Trenul mergea de la Hrubá Vody la Olomouc, iar accidentul s-a petrecut după ce șoferul nu a respectat semnalele luminoase de la trecerea la nivel de cale ferată. Incendiul s-a declanșat după ce rezervorul de combustibil al garniturii s-a spart. „Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferată cu semnalizare luminoasă fără bariere, care, conform constatărilor, era în funcțiune în momentul producerii accidentului. În urma coliziunii, un camion, o mașină și trenul, care a deraiat în urma impactului, au luat foc, Inspectoratul Feroviar a început propria anchetă asupra acestui accident grav“, a declarat Martin Drápal, purtătorul de cuvânt al Inspecției Feroviare.
35 de pasageri au reușit să se evacueze la timp din trenul în flăcări, dar șoferul camionului cu plăcuțe de înmatriculare poloneze și 3 călători au fost răniți și au ajuns la Spitalul Universitar Olomouc. Două persoane au inhalat fumul incendiului, un pasager a suferit o contuzie la coloana cervicală, șoferul camionului are comoție cerebrală. Mecanicul de tren, rănit ușor, a refuzat spitalizarea. (libertatea.ro)


AIC DEALER OTOKAR


VERSUS S03E01
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.