VIDEO Un tânăr de 19 ani a intrat sub un camion Recomandat

VIDEO Un tânăr de 19 ani a intrat sub un camion

Neatenţia şi lipsa de experienţă aproape că i-a costat viaţa pe doi şoferi începători. Maşinile în care se aflau au fost implicate în accidente cumplite. În judeţul Mureş, pe Drumul Naţional 13, un tânăr de 19 ani, care se afla în maşină cu bunica sa a intrat sub TIR. Iar pe un drum din Botoşani, un alt băiat de 18 ani, care era însoţit de un prieten, s-a izbit în plin de un copac. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

Alarma s-a dat, ieri după-amiază, în jurul orei 15, pe Drumul Naţional 13, din judeţul Mureş. Tânărul de 19 ani se întorcea de la Sighişoara, împreună cu bunica sa de 70 de ani. Din dorinţa de a ajunge mai repede acasă, tânărul - şofer începător a accelerat, iar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. A intrat într-o depăşire periculoasă şi a ajuns direct sub un TIR.

Simionaş Tărăuş, şofer TIR: Am venit normal pe bandă şi, la un moment dat, am văzut că o mașină gri, asta tamponată, imediat a intrat în faţă, ea. Nu am mai avut niciun moment de schiţare. Am frânat. A intrat în mine. A bubuit roată. A aruncat-o. A spart-o. Dânsul sub mine şi direct m-a aruncat în şanţ, în stânga.

Şoferul maşinii a fost grav rănit, fiind transportat de urgență cu un elicopter la spital.

Sebastian Mocan, ISU Mureş: S-au executat manevre de extragere a victimei încarcerate din autoturism. Celelalte victime au fost preluate de către echipajul SMURD şi li s-au acordat îngrijiri medicale.
Video AICI


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.