Un tânăr a murit după ce a lovit cu motocicleta un camion Recomandat

Un tânăr a murit după ce a lovit cu motocicleta un camion

Accident cumplit pe Calea Zimandului, la ieșirea din Arad. Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața.

Tânărul motociclist nu avea permis, iar motoclicleta nu era înmatriculată

Potrivit primelor date în urma cercetării preliminare la fața locului tânărul de 18 ani a fost accidentat de autotrenul care virase dintre Livada către strada Petru Rareș. Mai mult, tânărul nu avea nici permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată.

„La data de 23 martie a.c., în jurul orei 01:20, un cetățean maghiar, de 52 de ani, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, pe Calea Zimandului, dinspre Livada spre str. Petru Rareș. În timp ce efectua un viraj la stânga, a accidentat un tânăr de 18 ani, din Arad, care se deplasa cu o motoretă, din sens opus.

În urma impactului, tânărul a decedat. Verificările polițiștilor au relevat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, numărul de înmatriculare al motorului nu este atribuit niciunui vehicul, iar motoreta are un alt număr de înmatriculare. Testarea cu aparatele din dotare au indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului sau drogurilor. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, a transmis IPJ Arad.

Accidentul cumplit a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 01:30 pe Calea Zimandului, la ieșire din Arad. „În această noapte, în jurul orei 01:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și o motocicletă, în municipiul Arad, Calea Zimandului. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În urma accidentului a rezultat o victimă, conducătorul motocicletei, un tânăr în vârstă de 18 ani, care a suferit leziuni incompatibile cu viața, decesul fiind declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.