Un șofer și un copil au murit într-un accident de microbuz Recomandat

Un șofer și un copil au murit într-un accident de microbuz

Două persoane, între care un copil, au murit, iar alte trei au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc în zona localităţii Căldăruşeanca din judeţul Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. În accidentul care a avut loc azi pe DN2 (E 85) au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. Din primele date a reieşit că este vorba de o coliziune între trei autovehicule: un autoturism condus din direcţia Buzău către Bucureşti de către un şofer bucureştean, în vârstă de 54 de ani, a lovit microbuzul care circula în faţa sa, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din Vrancea.

La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD. „Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului bucureştean, decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din maşina buzoianului. De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea şoferului din Buzău şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27, respectiv 50 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău. Citeşte întreaga ştire: Accident grav în Buzău. Un șofer din București și un copil de 1 an au murit. Alte trei persoane au fost rănite.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.