Un şofer român profesionist de camion, arestat în Franţa după ce a trecut prin barierele de taxare fără să plătească Recomandat

Un şofer român profesionist de camion, arestat în Franţa după ce a trecut prin barierele de taxare fără să plătească

Un șofer profesionist român ar putea sta 5 ani în închisoare pentru o fraudă de 10.000 de euro. Alături de el a fost arestat şi colegul lui manipulator pe camion.

Cei doi români au pus la cale o înșelătorie care se întâmpla de luni întregi pe autostrăzile din Hexagon. Şoferul de camion și manipulatorul său au fost arestați la Frejus, pe autostrada A8. Cele două persoane sunt suspectate că au trecut de de 75 de ori de barierele de taxare fără să plătească, scrie cnews.fr.

Jandarmii plutonului motorizat din Le Cannet des Maures au identificat vehiculul după luni de anchetă și i-au surprins pe cei doi bărbați în flagrant delict pe 12 decembrie. Șoferul a fost plasat în arest preventiv. Începând cu luna februarie, cei doi români au trecut de bariere după ce au dezactivat camerele de supraveghere.

Prejudiciul a fost de 10.000 de euro, iar compania de autostrăzi a depus o plângere. Suspecții au recunoscut faptele, iar camionul lor a fost confiscat. Șoferul poate ispăşi până la cinci ani de închisoare și poate primi o amendă de 375.000 de euro pentru fraudă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.