Un șofer român de camion, ucis în timpul furtunii Malik, din UK. A ajuns pe contrasens Recomandat

Un șofer român de camion, ucis în timpul furtunii Malik, din UK. A ajuns pe contrasens

Bogdan Popa, un șofer român de camion, a murit în timpul furtunii Malik, care a afectat Regatul Unit în weekend-ul trecut.

 Popa (foto) și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în Scoția, pe autostrada M74, familia sa fiind acum în stare de șoc, relatează presa britanică. Șoferul se deplasa spre nord pe autostrada aglomerată și a intrat cu camionul pe cealaltă parte a carosabilului. Ulterior, vehiculul său s-a ciocnit cu o altă mașină.

 Românul a fost declarat mort la fața locului.

Potrivit poliției, accidentul a fost favorizat de vântul extrem de puternic. Bogdan Popa locuia de doi ani în Liverpool, lucrând ca șofer profesionist de camion.

El lasă în urmă o soție devastată și un fiu de 12 ani.

"Nu ne așteptam la asta. Ca șofer profesionist, Bogdan a călătorit prin toată Europa. Era un șofer foarte bun, nu a avut niciodată probleme", a declarat Monica, nepoata lui Bogdan Popa.

"Înainte de a afla ce s-a întâmplat cu tatăl lui, vărul meu mic mi-a explicat că are probleme să acceseze GPS-ul lui Bogdan și era îngrijorat. Când a văzut știrile, s-a speriat. Și apoi au venit polițiști acasă și ne-au spus", a completat ea.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.