Un șofer român de camion mort după impactul cu un alt camion Recomandat

Un șofer român de camion mort după impactul cu un alt camion

Un accident mortal produs în dimineața zilei de joi, 1 iunie 2023, pe autostrada A1 din Germania, în apropiere de nodul rutier Kamen din Nordrhein-Westfalen, a dus la moartea unui șofer de camion în vârstă de 44 de ani, originar din România și rezident în districtul Düren.

Potrivit primelor investigații, relatate într-un comunicat de presă al poliției germane, în jurul orei 10:00 dimineața, un alt șofer, în vârstă de 36 de ani și care conducea un camion încărcat cu plăci grele de metal, a fost nevoit să frâneze brusc pe banda din dreapta a autostrăzii, în direcția Köln, din cauza traficului intens.
În spatele lui, o femeie de 68 de ani din Dortmund a reușit să oprească la timp, înainte să tamponeze camionul. Ambii au observat în oglinda retrovizoare însă un camion care se apropia cu viteză mare.

Șoferul de 36 de ani a identificat pericolul și a încercat să-și mute camionul cât mai mult posibil în față, iar femeia de 68 de ani a reușit să se deplaseze aproape complet pe banda de urgență.

Cu toate acestea, camionul de 7,5 tone condus de un șofer român a lovit ușor mașina femeii din Dortmund și apoi s-a izbit necontrolat de camionul șoferului de 36 de ani. Impactul violent l-a strivit pe conaționalul în cabina sa, provocându-i decesul pe loc.

Datorită reacției rapide a șoferului din fața sa, femeia din Dortmund a scăpat nevătămată. Mașina ei a fost proiectată doar de-a lungul drumului în urma impactului.

Echipa de investigare a accidentelor de trafic a Poliției Dortmund a ajuns la fața locului și a efectuat investigațiile preliminare. O dronă de la poliție a capturat și fotografii ale scenei accidentului.

Din cauza accidentului, traficul pe autostrada A1 în direcția Köln a fost blocat, formându-se o coadă de doi kilometri la nodul rutier Kamen. (jurnaldemigrant)


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.