Un șofer român de camion din Italia s-a autoizolat la primele simptome de coronavirus: „Nu mi-am văzut familia de o lună”

Un șofer român de camion din Italia s-a autoizolat la primele simptome de coronavirus: „Nu mi-am văzut familia de o lună”

Gest incredibil făcut de un șofer român de TIR din Italia. Bărbatul, care este stabilit în Peninsulă de 15 ani, a simțit că are febră când se întorcea dintr-o cursă din nordul Italiei și și-a anunțat șeful.

Bărbatul a vrut să fie sigur că nu își pune în pericol soția și copiii, așa că a cerut ajutor. A stat în casa de vacanță a patronului, fără să intre în contact cu nimeni.

Când a început să se simtă mai rău a sunat la numărul de urgență, însă după consult, medicii l-au trimis acasă. Abia mai târziu a primit confirmarea că are coronavirus.

„M-am simțit puțin mai rău, a venit o ambulanță de la Gela, mi-au făcut un control și m-au dus la spitalul din Caltanissetta. Odată ajuns acolo, mi-au făcut toate verificările la plămâni, chestii, mi-au făcut și testul cu tampon. Mi-au spus că sunt bine, că nu am coronavirus și că pot chema pe cineva să mă ducă acasă, deoarece ambulanța plecase.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.