Un șofer român de camion a salvat viața unui coleg care se răsturnase. „Nu oprea nimeni” Recomandat

Un șofer român de camion a salvat viața unui coleg care se răsturnase. „Nu oprea nimeni”

Un șofer român de TIR a fost îngerul păzitor al unui coleg care s-a răsturnat cu camionul pe marginea unei autostrăzi din Germania. A oprit lângă locul accidentului și a acordat primul ajutor, după cum povestește un camionagiu bulgar, pentru portalul Glas News.

Acesta a fost revoltat de atitudinea șoferilor față de un șofer de camion rănit din Germania. El povestește despre un accident pe autostrada A3, pe lângă care ceilalți participanți la trafic au trecut fără să ajute în vreun fel. Din fericire, el, un român și un șofer din Andorra au reușit să salveze victima. Lui Petar Vasilev încă nu-i vine să creadă ce i s-a întâmplat în Germania. „M-am întrebat foarte mult dacă să scriu această postare, dar m-a deranjat ceva, foarte puternic, nimeni, absolut nimeni, nu a ajutat în seara asta într-un accident rutier cu un coleg șofer în stare gravă!

La primele ore ale dimineții, în Germania , pe A3, direcția Passau- Frankfurt, un coleg cu remorca încărcată s-a răsturnat pe marginea autostrăzii (se pare că a adormit), nu erau urme de frânare pe șosea, nu făcuse pană…

Încă nu-mi vine să cred că cei care au intervenit la accident am fost eu, un român (care am fost primul la incident) și un șofer din Andorra, care am ajutat foarte mult și împreună am spart parbrizul camionului și am luat contact cu victima, după ce am sunat la 112 și am deviat traficul cu un telefon cu o lanternă.

Eu si celalalt coleg român ne-am urcat în cabină si am oprit motorul care încă funcționa, care putea aprinde combustibilul care se scurgea și uleiul, luminile erau aprinse, putea să fie un scurtcircuit.

Nu-mi vine să cred cum zburau camioanele și mașinile și încetineau foarte puțin, treceau la propriu la câțiva centimetri de noi, cu siguranță aveau peste 100 de km la oră.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.