Un șofer român de camion a paralizat de frică. Ce a reușit să distrugă Recomandat

Un șofer român de camion a paralizat de frică. Ce a reușit să distrugă

Un șofer român de camion a ajuns la spital în stare de șoc, după ce a blocat platforma plină cu BMW-uri noi sub un pod de cale ferată. Site-ul televiziunii austriece ORF scrie că pur și simplu a fost incapabil să mai conducă, îngrozit când a văzut ce a făcut.

Șoferul din România în vârstă de 57 de ani, după cum scrie portalul 5min.at, a paralizat pentru scurt timp traficul feroviar între Klagenfurt și Maria Saal. Și-a condus transportorul auto în pasajul subteran Annabichl și a rămas blocat. Pompierii au trebuit să mute ei vehiculul. În jurul orei 14:00, miercuri, șoferul camionului a vrut să treacă prin pasajul subteran, ghidat de GPS. Acesta a fost proiectat pentru trei metri înălțime maximă și e supus unei interdicții de circulație pentru vehicule mai grele de 3,5 tone, iar camionul românului s-a blocat. Citeşte întreaga ştire: Șofer român de camion, paralizat de groază când a văzut ce a făcut și dus de urgență la spital, după ce a distrus trei BMW-uri noi, în Austria,.

A trebuit să fie scos din pasajul subteran de către departamentul de pompieri profesioniști din Klagenfurt, șoferul a fost prea șocat pentru a face asta, potrivit directorului de operațiuni, Robert Ratheiser: „Desigur, era în stare de șoc și nu a mai putut face asta, n-a putut pune vehiculul în mișcare. Am decis că unul dintre oamenii noștri, sau un alt șofer, va manevra practic vehiculul din această zonă strâmtă”.

Cabina camionului a fost avariată în urma accidentului, iar trei din cele șapte mașini încărcate au fost și ele grav afectate. Deoarece este o marcă cu preț foarte mare, este probabil ca pagubele să fie enorme, scrie sursa citată. Impactul a făcut ca mașina de deasupra să fie complet avariată și împinsă împotriva celei de-a doua mașini. Șuruburile de pe partea din față a ascensorului s-au rupt și ele, făcându-l să se răstoarne și să distrugă complet un vehicul de la nivelul inferior.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.