Un șofer român de camion a fost găsit decedat pe o plajă

Un șofer român de camion a fost găsit decedat pe o plajă

Un șofer român de TIR a fost găsit mort pe plaja Spinicci din localitatea italiană Tarquinia, în provincia Viterbo din Lazio. Bărbatul fusese dat dispărut cu câteva zile în urmă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost greu de recunoscut, întrucât se afla într-o stare avansată de descompunere, saponificat și lipsit de un braț, informează Rotalianul.

Șofer român de camion, găsit mort pe o plajă din Italia
Echipajul de poliție din Tarquinia care s-a deplasat la fața locului a găsit portofelul românului în buzunarul din spate.

Șoferul român dispăruse de pe un feribot care venea din Barcelona și avea destinația Civitavecchia. Potrivit primelor informații, anchetatorii susțin că bărbatul ar fi căzut de pe feribot.

La bordul feribotului ar fi avut loc o ceartă, dar detaliile rămân doar în sfera ipotezelor și a zvonurilor răspândite în port.

Trupul neînsuflețit al românului a fost pus sub sechestru de Procuratura din Civitavecchia, care a dispus efectuarea unei autopsii pentru a stabili cauzele exacte ale morții.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru determinarea prezenței unor alte circumstanțe în spatele decesului, investigând posibilitatea unui gest extrem sau alt tip de tragedie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.