Un șofer român a condus 24 de ore fără pauză în Germania. 1200 euro, amendă Recomandat

Un șofer român a condus 24 de ore fără pauză în Germania. 1200 euro, amendă

Poliția germană a verificat 22 de camioane pe parcursul a două zile și a descoperit mai multe încălcări ale timpilor de conducere și de odihnă.

Trei șoferi de camioane au primit o amendă de 60 de euro fiecare și un punct de penalizare, deoarece nu asiguraseră corect încărcătura, scrie https://www.presseportal.de/
Li s-a permis să-și continue călătoria numai după ce și-au asigurat încărcătura la fața locului.
Dintre camioanele care au fost verificate, poliția a constatat că un șofer din România a încălcat semnificativ timpul de conducere și de odihnă. După cum au aflat ofițerii în timpul inspecției, șoferul român a stat la volanul camionului său timp de 24 de ore, fără odihnă. În plus, au descoperit că a comis și alte încălcări ale perioadelor de odihnă și condus săptămânale. Acum, trebuie să plătească o amendă totală de 1.200 de euro pentru încălcări.
Un șofer polonez nu a respectat pauza de odihnă de 9 ore, revenind la volanul camionului după doar 6 ore. El trebuie să se aștepte la o amendă de 240 de euro.
Un alt șofer controlat, din Serbia, depășise timpii de conducere de mai multe ori și, de asemenea, nu a respectat perioadele de odihnă. Într-o zi a revenit la volan după 5 ore, în altăzi după 6 ore de odihnă. Îl așteaptă o amendă totală de 1.410 euro.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.