Un șofer profesionist a fost ales consilier local, deși a anunțat că nu va face nimic

Un șofer profesionist a fost ales consilier local, deși a anunțat că nu va face nimic

Cu 10 afise electorale in care a pozat in trening si fara sa faca nicio promisiune electorala, bihoreanul Alexandru Degau a pierdut alegerile pentru functia de primar, insa va fi consilier local in Beius, cel mai mare municipiu din Bihor, dupa Oradea.

Potrivit sursei citate, Alexandru Degau a strans 248 de voturi in postura de candidat independent pentru functia de primar si 383 de persoane au votat pentru a-l trimite in Consiliul Local, trecand peste minimul de 300, cate erau necesare pentru a-si castiga acest drept. “Multumesc alegatorilor mei! Nu am sa va dezamagesc, jur”, a transmis, luni, proaspatul consilier local.

Alexandru Degau este fiul fostului director al Bancii Nationale a Romaniei, sucursala Bihor, si a decis sa candideze la Primaria Beius in primavara, iritat de faptul ca administratia locala refuza sa-i raspunda la solicitarile pe care le-a inaintat pentru a afla modul in care se cheltuie banii publici in conditiile in care firma familiei sale, infiintata cu 28 de ani in urma, e cel mai mare contributor la bugetul Beiusului cu peste 66.000 lei din impozite si peste 100.000 lei din impozitul pe salarii, anual.

Degau l a lucrat la dezafectarea unor mine in Petrosani, in Ungaria la realizarea investitiei BMW, la lucrari de infrastructura, a fost sofer profesionist pe masini grele, buldozere, excavatoare, camioane, portar la restaurant, muncitor in constructii in strainatate, iar in ultima perioada intr-o firma irlandeza care fabrica mancare de caini si intr-un port in Belgia.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.