Un șofer de camion cu alți trei bărbați a vrut să fure marfa angajatorului său

Un șofer de camion cu alți trei bărbați a vrut să fure marfa angajatorului său

Patru bărbați din Capitală au fost reținuți, acuzați că au furat îmbrăcăminte în valoare de 50.000 de lei. Hainele au dispărut dintr-un camion, pe drumul dintre depozit și un mall din București.

Imaginile surprinse lângă o benzinărie arată că șoferul era implicat în afacere.

Furtul s-a petrecut în timpul noptii, iar camerele de supraveghere dintr-o benzinărie au surprins un moment din acțiunea hoților.Imaginile surprinse lângă o benzinărie arată că șoferul era implicat în afacere.

Furtul s-a petrecut în timpul noptii, iar camerele de supraveghere dintr-o benzinărie au surprins un moment din acțiunea hoților.
Pe tot parcursul traseului de pe Bulevardul Iuliu Maniu și până pe strada Liviu Rebreanu, bărbații au băgat hainele în saci, iar când camionul a ajuns aproape de mall, suspecții au aruncat din mașină marfa furată, care a fost încărcată apoi în altă dubă.

Șoferul de 31 de ani, angajat la o firmă de transport marfă care obișnuia să aprovizioneze marile centre comerciale din Capitală, a fost reținut de polițiștii Secției 12, alături de cei trei complici ai săi. Toți sunt acuzați de furt calificat.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.