Un șofer de camion beat pulbere a provocat un accident la Deva

Un șofer de camion beat pulbere a provocat un accident la Deva

Inconştientul a produs un accident rutier pe şoseaua de centură a municipiului Deva, lovind un autoturism care circula în faţa sa. Din fericire şoferul autoturismului a scăpat nevătămat.


„Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Baru, în timp ce conducea un auto­tractor pe Calea Zarandului, din Deva, din direcţia Deva-Simeria, nu a păstrat o distanţă de siguranţă suficientă faţă de autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, care circula în faţa sa şi pe care l-a tamponat în partea din spate, în momentul în care acesta a redus viteza”, a informat IPJ Hu­ne­doara. Şoferul TIR-ului a fost testat pentru alcool, iar aparatul a arătat o con­cen­traţie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă de cele mai multe ori o valoare cel puţin dublă în sânge. Inconştientul este cercetat penal.
Un alt accident provocat de un şofer băut a avut loc în Sălaşu de Sus.

Poliţiştii din Haţeg au stabilit că şoferul care a produs accidentul, un bărbat de 62 de ani, din Petrila, a intrat cu viteză foarte mare într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a răsturnat în afara drumului, lovind gardul ce împrejmuieşte un teren. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Şi în cazul acestuia a fost deschis un dosar.
La finele săptămânii, poliţiştii rutieri au descoperit alţi trei bărbaţi care conduceau pe drumurile publice după ce au consumat alcool. În toate cazurile, poliţiştii au în­toc­mit dosare de cercetare penală.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.