Un șofer de camion a pierdut controlul după ce a rămas fără frâne. Sunt 12 morți

Un șofer de camion a pierdut controlul după ce a rămas fără frâne. Sunt 12 morți

A avut loc un nou accident rutier în Turcia. În urma tragicului eveniment 12 persoane și-au pierdut viața iar alte 31 au fost rănite.

Accidentul rutier a avut loc după ce un șofer de camion a pierdut controlul volanului.
12 persoane și-au pierdut viața și 31 au fost rănite, în urma unui teribil accident rutier produs în Turcia. Șoferul unui camion a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un TIR. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe data de 6 mai, în jurul orei locale 19.00.

Șoferul camionului care circula dinspre Hatay spre Ankara a pierdut controlul volanului, astfel întrând în coliziune cu un TIR, după care a ricoșat pe sensul opus și a lovit 9 mașini și 2 microbuze.

Potrivit primelor informații din cadrul anchetei, camionul a pierdut frânele. Ulterior, acestea au explodat, ducând la incendiul vehiculului. Patru vehicule au fost distruse de flăcări. La fața locului au fost trimise echipe de intervenție, inclusiv jandarmerie, poliție, pompieri și 22 de ambulanțe.

În urma tragediei, 12 persoane și-au pierdut viața, iar 31 au fost rănite, arată actualizările făcute de ministrul turc al Sănătății Fahrettin Koca. (capital.ro)

 


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.