Un șofer de camion a murit într-un accident de motocicletă

Un șofer de camion a murit într-un accident de motocicletă

Un accident fatal a avut loc duminică la prânz pe DN 76, la intrarea în satul Brătești din comuna Răbăgani, județul Bihor. Un motociclist de 53 de ani și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul vehiculului și a ieșit în afara carosabilului, izbindu-se violent de capul unui pod.

Bărbatul, un șofer de TIR cu experiență, ieșise la o plimbare cu motocicleta împreună cu mai mulți prieteni, care au relatat că se deplasau într-o coloană organizată și că viteza nu părea să fie un factor. În apropierea unei benzinării abandonate de la intrarea dinspre Oradea, motociclistul a pierdut brusc controlul și a fost proiectat într-un șanț betonat de pe marginea drumului, apoi s-a izbit puternic de structura podului.

Echipajele SMURD au intervenit de urgență, dar din cauza rănilor extrem de grave, bărbatul nu a mai putut fi salvat. În prezent, traficul în zona accidentului este îngreunat, iar autoritățile investighează circumstanțele exacte ale accidentului pentru a stabili cauza pierderii controlului.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.