Un șofer de camion a dispărut cu capul-tractor și e de negăsit, după un accident cu 26 de morți

Un șofer de camion a dispărut cu capul-tractor și e de negăsit, după un accident cu 26 de morți

26 de oameni au murit într-un teribil accident de circulație care a avut loc în Mexic, unde un camion tip VAN care transporta persoane și semiremorca unui camion au ars. Autoritățile nu găsesc însă cabina camionului implicat în accident, și nici pe șofer, scrie site-ul televiziunii TV Azteca.

Accidentul a avut loc duminică de dimineață, 14 mai, pe tronsonul de autostradă Hidalgo-Zaragoza din localitatea Tamaulipas. Conform raportului Securității statului, în accidentul de la kilometrul 80 al Autostrăzii 83 au murit 26 de persoane, printre care și copii.

Potrivit Secretarului de Stat pentru Securitate Publică (SSP), după accidentul din Tamaulipas, cabina camionulului implicat în tragedie nu a fost găsită. Se crede că șoferul a decuplat-o de la semiremorca în flăcări și a fugit. La câteva ore după tragedie, s-a confirmat că în interiorul microbuzului se deplasau 21 de persoane, o familie întreagă originară din Monterrey, în timp ce șoferul se afla în cabină cu familia, în total cinci persoane. (libertatea.ro)


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.