Un șofer de autocar a pierdut controlul direcției, izbind separatorii de sens Recomandat

Un șofer de autocar a pierdut controlul direcției, izbind separatorii de sens

Accident rutier, azi noapte, în comuna prahoveană Cornu, pe DN1. Un autocar s-a răsturnat, iar șoferul a rămas încarcerat. Era era singur în maşină când s-a produs incidentul.

Bărbatul de 41 de ani a fost fost scos din vehicul de către pompieri, iar apoi a fost predat echipajului de pe ambulanţă, care l-a transportat la spital.

În autocar se afla doar șoferul
Șoferul avea mai multe traumatisme, însă, din fericire, era conştient. "În urma evenimentului rutier, șoferul a rămas încarcerat, dar conștient. La locul indicat au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD", a transmis ISU Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, accidentul s-a produs la km 94+500 al drumului național, pe sensul de mers spre Ploiești. Din fericire, autocarul era gol. "Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea un autocar, fără pasageri, pe DN1 din direcția Brasov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare a intrat în coliziune cu separatorii de sens din beton și cu un indicator rutier, iar din impact a fost proiectat spre dreapta în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat", au precizat reprezentanții Poliției Prahova.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.