Un șofer al unei autoutilitare izbite de camion și-a pierdut viața Recomandat

Un șofer al unei autoutilitare izbite de camion și-a pierdut viața

Pompierii militari intervin pe DN 17, la Valea Străjii, la un accident rutier grav. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers – informează INFOTRAFIC.


Două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD (inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD) și un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud intervin la Valea Străjii, la un accident rutier.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării o victima încarcerată, inconștientă (conducătorul auto al autoutilitarei) și două victime conștiente, cooperante ieșite pe cont propriu din autocamioane (conducătorii auto)”, potrivit ISU BN.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17, localitatea Piatra Fântânele, județul Bistrița-Năsăud, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și o autoutilitară. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care este resuscitată. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului în jurul orei 08:00.

UPDATE

„Din păcate, conducătorul auto al autoutilitarei prezenta leziuni incompatibile cu viața în momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul solicitării. Acesta a fost extras în aproximativ 30 de minute din cabina autoutilitarei distrusă în totalitate.

Celelalte două persoane implicate în accidentul rutier, conducătorii auto prezentau excoriații, au primit primul ajutor la locul accidentului și au refuzat transportul la spital„, potrivit ISU BN.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.