Un șofer a rupt firele de alimentare a trenurilor

Un șofer a rupt firele de alimentare a trenurilor

Reprezentanții CFR anunță că firele de contact de pe magistrala de cale ferată 300 au fost rupte între Mediaș și Dumbrăveni de brațul unei macarale.

Cei de la CFR Infrastructură au și dat publicității înregistrarea cu incidentul produs miercuri, imediat după ora 13:00, la o trecere la nivel cu calea ferată între Mediaș și Dumbrăveni. În imagini se poate vedea cum un camion dotat cu un braț de macara s-a angajat în trecerea căii ferate cu dublu sens, barierele fiind ridicate. Dar ridicat era și brațul de macara, astfel încât, în urma trecerii, firele de contact de pe ambele sensuri au fost rupte.

Cei de la CFR Infrastructură au anunțat că, deocamdată, trei trenuri de călători sunt afectate, tractarea acestora urmând a fi asigurată cu o locomotivă diesel. „Până la remedierea deranjamentului, care necesită înlocuirea liniei de contact pe ambele fire de circulație, între Dumbrăveni și Mediaș, următoarele trenuri de călători vor circula doar pe un singur fir, din ambele sensuri, dublate cu o locomotivă diesel: IR 12734 din stația Mediaș, IR 12735 din stația Dumbrăveni, R 3536 circulă cuplat cu R 2563 din stația Mediaș”.

Deocamdată, reprezentanții CFR Infrastructură nu pot aproxima cât va dura înlocuirea firelor rupte. „Transmitem scuzele necesare călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident și le mulțumim pentru înțelegere, asigurându-i totodată de faptul că, personalul feroviar al SRCF Brașov intervine deja la fața locului cu două drezine pantograf pentru remedierea defecțiunilor cauzate de utilajul respectiv și reluarea circulației feroviare în condiții normale, în cel mai scurt timp”, se mai arată în anunțul CFR Infrastructură, scrie turnulsfatului.ro


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.