Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu camionul Recomandat

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu camionul

Un şofer a murit, după ce camionul pe care îl conducea s-a -răsturnat în afara părții carosabile, între localitățile Pilu și Socodor, din judeţul Arad, pe DN 79 A. Se pare că acesta era cetăţean din Ungaria, în vârstă de aproximativ 55 de ani.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 11:30.

La intervenţie a fost solicitat şi elicopterul SMURD, însă manevrele de resuscitare nu i-au putut salva viaţa şoferului.

Potrivit IPJ Arad, bărbatul a rămas încarcerat.

"Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că, în dimineața zilei de 9 mai, în jurul orei 11,30, pe DN 79/A, între Pilu și Socodor, a avut loc un eveniment rutier. Un cetățean maghiar, de aproximativ 55 de ani, în timp ce conducea un ansamblu rutier, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul a rămas încarcerat, la fața locului fiind solicitat și elicopterul SMURD. După efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului”, au transmis reprezenanţii Inspectoratulului de Poliție Județean Arad.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.