Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un camion condus de un coleg de școală Recomandat

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un camion condus de un coleg de școală

Sfârșit cumplit pentru un tânăr şofer din Gorj. Pe o porţiune îngustă de drum a intrat în plin într-un camion condus, culmea, de un fost coleg de școală. Impactul a fost extrem de violent.

Accidentul s-a produs în comuna Crasna, pe un drum pe care abia încape un singur vehicul. Cei doi şoferi veneau din direcții diferite şi nu au reuşit să se evite.

Localnic: „Șoferul a avut viteză și a dat într-o mașină mare de lemne. Mașina era goală și se ducea la lemne.”


Accidentul s-a produs în comuna Crasna, pe un drum pe care abia încape un singur vehicul. Cei doi şoferi veneau din direcții diferite şi nu au reuşit să se evite.

Bogdan Băbu, ISU Gorj: „Intervenția a fost destul de grea, a fost un impact frontal. A fost necesară o misiune mai amplă pentru extragerea acestuia.”

Constantin Curcă, asistent Ambulanța Gorj: „Victima era încarcerată, în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, a fost extras de către pompieri, s-au continuat apoi pe stradă la locul solicitării, din păcate fără succes. Nu mai avea semne vitale.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs nenorocirea.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.