Un șofer a murit, altul a avut zile. Camionul a ieșit în decor Recomandat

Un șofer a murit, altul a avut zile. Camionul a ieșit în decor

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu restricţii, marţi, 18 iunie, în jurul orelor 15.00, după amiază, pe DN 11, între localităţile Lunca Câlnicului şi Hărman (zona „Popasul Căprioara”), ca urmare a producerii unui accident rutier. Un tir şi o maşină au intrat în coliziune, şoferul autoturismului decedând la locul accidentului.


„În incident au fost implicate două autovehicule, un autocamion şi un autoturism, iar în urma coliziunii dintre acestea o persoană, conducătorul autoturismului, a decedat.
La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic, acestea efectuând cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul”, a precizat Daniel Zontea, de la IPJ Braşov.
La faţa locului sau fost mobilizate un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi două echipaje SMURD.
„Din păcate, în urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decedat de către personalul medical. Conducătorul TIR-ului a fost evaluat medical la faţa locului şi a refuzat transportul la spital”, a transmis maior Ciprian Sfreja, de la ISU Braşov.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.