Un șofer a intrat intenționat cu mașina sub camion. Prietena lui a murit Recomandat

Un șofer a intrat intenționat cu mașina sub camion. Prietena lui a murit

Un impact frontal produs pe 12 iulie, între un Audi şi un camion, pe DN79, în judeţul Bihor, soldat cu moartea unei tinere de 25 ani, a intrat în atenţia procurorilor care au indicii că şoferul bolidului l-ar fi provocat deliberat, astfel că au deschis un dosar pentru omor.

Accidentul rutier s-a produs pe DN79, în localitatea bihoreană Nojorid, cu puţin înaintea de ora 22.00, unde un Audi a pătruns pe contrasens, izbind cu viteză un camion care circula regulamentar spre Oradea. În urma impactului frontal, pasagera din Audi, o tânără arădeancă în vârstă de 25 ani, a murit pe loc. Şoferul, Daniel Iuga, un orădean de 49 ani, şi copilul de 2 ani al tinerei, pe care ea îl ţinuse în braţe, au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Ultimul drum Cercetările şi audierile ulterioare au scos la iveală că şoferul din Audi a circulat cu permisul anulat dar şi o ipoteză şocantă, şi anume că acesta ar fi provocat intenţionat evenimentul rutier. Iuga a avut o relaţie cu tânăra din Arad cu care s-ar fi certat, iar aceasta a vrut să-l părăsească, destăinuindu-se pe internet şi cunoscuţilor. Tânăra şi copilul ei în vârstă de doi ani au vrut să plece cu un autocar, spre casă, însă Iuga s-a oferit să îi ducă cu maşina, zicând că era „ultimul drum pe care îl vor face împreună”.

În urma audierilor, ancheta a fost preluată acum de Parchetul Bihor care au deschis un dosar pentru omor. „În dosar s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă de omor şi conducere fără permis”, a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului, prim-procurorul adjunct Miriam Mihai. 


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.