Un român cu arsuri grave, după ce a încercat să stingă un incendiu care a cuprins cinci camioane Recomandat

Un român cu arsuri grave, după ce a încercat să stingă un incendiu care a cuprins cinci camioane

Un român a suferit arsuri într-un incendiu devastator într-o parcare din Italia. Cinci camioane au fost cuprinde de flăcări într-o parcare din Domdidier, în cantonul elvețian Fribourg.


Incendiul a izbucnit într-unul dintre camioane și s-a extins la celelalte. Un român de 63 de ani a fost rănit în timp ce încerca să stingă focul.

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-un camion parcat în Domdidier, în cantonul Fribourg. Flăcările s-au extins rapid la patru camioane învecinate.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, cetățean român, a încercat să stingă focul, dar a suferit arsuri grave pe diferite părți ale corpului și a fost transportat la spital.

Două vehicule au fost complet distruse de flăcări înainte ca pompierii să reușească să stingă incendiul. Originea incendiului nu este încă cunoscută și nici amploarea pagubelor.

Român dus la spital cu arsuri, după un incendiu devastator într-o parcare din Elveția

În colaborare cu serviciile cantonale de protecție a mediului, au fost luate măsuri pentru a preveni orice poluare, iar camioanele distruse de incendiu vor fi îndepărtate din parcare.

Incendiul a fost pus sub control de pompieri, iar vehiculele vor fi evacuate ulterior. Cauza incendiului nu este încă cunoscută, iar o anchetă este în curs de desfășurare. Valoarea pagubelor nu a fost estimată.

Măsurile de protecție pentru evitarea oricărei poluări au fost luate în colaborare cu Serviciul de mediu.

La fața locului au fost trimiși pompierii din Payerne (VD), Belmont-Broye (FR), întăriți de pompierii din Estavayer-le-Lac (FR), Morat (FR) și Agnens (FR), patrule de poliție, ambulanțe și Serviciul Mobil de Urgență și Reanimare (SMUR). 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.