Un român a reparat camionul şoferului ucrainean lăsat de patron să moară de foame pe Valea Oltului Recomandat

Un român a reparat camionul şoferului ucrainean lăsat de patron să moară de foame pe Valea Oltului

În urmă cu o lună, unui ucrainean i s-a stricat camionul pe Valea Oltului şi a apelat la patronul firmei la care lucra să-l ajute. Şoferul ucrainean a cerut piese de schimb pentru a-şi putea repara maşina, dar nu a primit niciun răspuns din Uzbekistan. Curând, i s-au terminat şi proviziile astfel că acesta stătea la mila celorlalţi şoferi.

Bărbatul trăia din mila colegilor care mai opresc în acea parcare.

După o lună, calvarul lui Pedro s-a încheiat. Un şofer român i-a sărit în ajutor şi i-a oferit piesele de care avea nevoie. Mai mult, şoferul român i-a şi reparat camionul ucraineanului, iar acesta îşi poate continua acum drumul.

"Omul se află în parcarea indicată cu coordonate în foto, în parcarea restaurantului Andiva între Corbu și Proieni, Valea Oltului, între Sibiu și R.Vâlcea. Oricare dintre noi ne-am dori să simțim omenia și măcar o vorbă de îmbărbătare în asemenea momente, dacă am trece printr-o cheste de genul undeva la mii de kilometri de casă. Înainte de limba vorbită, de religie, sex, culoare a pielii sau nație, noi suntem colegi cu oricare practica meseria asta, iar acum unul de-al nostru de pe șosele este la greu.

Nu ne vorbește limba, țara lui este sub asediu și de acolo ajutor nu va primi curând. Mâncare, haine, bani, pături, apă, bani, orice puteți voi lăsa acestui om, cred că i-ar arăta că noi, aștia ce gonim fiarele pe șosele, ne avem oriunde unii pe ceilalți. Băieți și fete, oricând, oricare din meseria asta poate trece printr-un moment greu și v-ați dori să știți că ceilalți sunt acolo pt voi!

E momentul încă o dată să demonstrăm că pe șosele ne avem doar unii pe ceilalți!", a scris un şofer pe o rețea de socializare.


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.