Un român a murit şi mai mulţi au fost răniţi după ciocnirea unui camion cu o furgonetă în Spania

Un român a murit şi mai mulţi au fost răniţi după ciocnirea unui camion cu o furgonetă în Spania

O persoană a murit, iar şapte au fost rănite după coliziunea dintre un camion şi o furgonetă joi, pe A-66, în apropiere de oraşul spaniol Villafranca de los Barros. Atât persoana decedată, cât şi cele rănite au naţionalitate română şi călătoreau cu utilitara, după cum a confirmat postul de televiziune Canal Extremadura preluat de site-ul hoy.es.

Accidentul a avut loc la kilometrul 662, pe direcţia Sevilla, joi în jurul orei cinci dimineaţa, potrivit primelor informaţii oferite de serviciul de urgenţă 112 din Extremadura şi preluate de mai multe site-uri de ştiri spaniole.

Răniţii au fost internaţi la spitale din Merida, Tierra de Barros şi Zafra, scrie Agerpres.

Toate victimele sunt bărbaţi între 17 şi 40 de ani, a relatat diariodetransporte.com.

Conform informaţiilor disponibile, autoutilitara staţiona pe marginea drumului când a fost izbită de camion. În pofida impactului puternic, furgoneta nu s-a răsturnat. În accident a fost implicat şi un al treilea vehicul, care circula în spatele camionului. Şoferul acestuia nu a fost rănit, a detaliat hoy.es.

Dintre cauzele accidentului a fost exclusă lipsa de vizibilitate din cauza ceţii, deoarece fenomenul nu era prezent pe respectiva secţiune de drum, după cum confirmă martorii. Cu toate acestea, evenimentul este în curs de investigare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.