Un român a murit pe loc, după ce a intrat cu un SUV sub un camion în Italia Recomandat

Un român a murit pe loc, după ce a intrat cu un SUV sub un camion în Italia

Impact fatal pentru un român pe un drum din Italia. Bărbatul a pierit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un camion.

Tragedie fără margini în Italia. În cursul nopții de miercuri spre joi, un incident grav a avut loc pe un drum din Italia. Un tânăr român, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut viața instantaneu după ce SUV-ul pe care îl conducea a intrat în coliziune frontală cu un camion.

Un român, în vârstă de 30 de ani, a murit pe loc după ce a intrat într-un camion

Pasagerul său, de asemenea român, a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital pentru tratament. Catastrofa s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 1 dimineața, în localitatea Santa Maria Maddalena, o comună situată în Occhiobello, provincia Rovigo, în regiunea Veneto, Italia.

Conducătorul auto român se deplasa pe Via Eridania când, din motive care rămân încă neelucidate, SUV-ul său a intrat într-o coliziune frontală cu un vehicul de mare tonaj.

Conform relatărilor din publicația La Nuova Ferrara, accidentul a avut loc pe o porțiune de drum drept. Din cauza impactului extrem de violent, mașina de teren a fost aruncată într-un gard de pe marginea drumului, transformându-se într-o grămadă de fiare contorsionate.

La scurt timp după incident, la locul tragediei au sosit mai multe echipaje de intervenție: o ambulanță din Ferrara, alături de pompierii din Rovigo și Castelmassa.

Din nefericire, pentru șoferul român nu s-a mai putut face nimic. Tânărul de 30 de ani a decedat pe loc în urma impactului. Pasagerul său, în vârstă de 33 de ani, a fost grav rănit și transportat de urgență la spital, însă, din fericire, viața sa nu este în pericol. (fanatik.ro)


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.