Un polițist de frontieră s-a îmbătat și a făcut accident de mașină

Un polițist de frontieră s-a îmbătat și a  făcut accident de mașină

Un polițist de frontieră de la Siret, care a urcat beat la volanul unui autoturism, s-a izbit cu maşina într-un gard şi a sărit la bătaie la polițiştii de la circulație, relatează Monitorul de Botoșani.

Scenele s-au petrecut duminică seara, pe un drum comunal din localitatea Mihăileni, când polițistul de frontieră, din cauza stării de ebrietate în care se afla, a pierdut controlul volanului, iar localnicii au sunat la 112.

„La data de 21 august 2022, polițiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Mihăileni a avut loc un accident de circulație. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, a identificat autoturismul implicat în eveniment, care prezenta avarii la partea din față, stabilind identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Mihăileni”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani.

Întrucât dinspre polițistul de frontieră se simțea un miros puternic de alcool, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi a devenit recalcitrant. În aceste împrejurări, el a încercat să-l agreseze pe unul dintre agenții de poliție, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz de prelevare a mostrelor biologice, vătămare corporală din culpă şi ultraj, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a adăugat Delia Nenişcu.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.