Un nou depozit logistic al P3

Un nou depozit logistic al P3

Investitorul şi dezvoltatorul de proprietăţi logistice P3 va preda un nou depozit partenerului Logistic E van Wijk, proprietatea cu o suprafaţă de 13.900 mp fiind o clădire de clasă A care include sisteme eficiente energetic, unităţi de răcire, izolare suplimentară a acoperişului, recuperare de căldură şi iluminat cu LED-uri pentru consum redus, potrivit unui comunicat al companiei.

'Ne bucurăm să predăm această nouă clădire partenerului nostru E van Wijk. Depozitul reprezintă încă un pas în implementarea planurilor noastre ambiţioase de expansiune în România. Alte două clădiri vor fi livrate până la finalul acestui an. Scopul nostru este de a crea cel mai important hub logistic din zona Bucureştiului. Modelul de business al P3 este diferit de multe altele din acest sector, pentru că nu căutăm câştiguri rapide prin construcţie şi vânzare, ci achiziţionăm şi dezvoltăm proprietăţi pe care să le adăugăm în propriul portofoliu pe termen lung', a declarat Sînziana Pardhan, Country Head, P3 România.

O echipă de 40 de persoane va lucra în cadrul depozitului şi se va ocupa de distribuţia în medie a 15.000 de paleţi pe lună. Capacitatea de depozitare este de 18.000 de paleţi, oferind posibilitatea de stocare pe sol şi pe rafturi. Depozitul este certificat cu ISO 9001, ISO 14001 şi ISO 22000.

'Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport şi logistică, cu o experienţă de 25 de ani în România. Angajamentul nostru faţă de clienţi este subliniat de modelul propriu de business, care este sustenabil, sigur şi foarte flexibil, livrând mereu cele mai bune soluţii pentru provocările lor zilnice. În România avem 400 de angajaţi, 185 de camioane şi 20.000 mp de spaţiu de depozitare în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Arad. Împreună cu P3 vom sprijini clienţii noştri să-şi dezvolte afacerile', a declarat Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.

P3 are, în acest moment, un total de 319.000 mp de metri pătraţi în 12 depozite din România şi încă 51.000 de metri pătraţi în construcţie în parcul P3 Bucharest.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator şi manager de proprietăţi de logistică din Europa. Portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite, care totalizează 3,9 milioane de metri pătraţi de spaţii în nouă ţări, şi un portofoliu de terenuri de peste 1,8 milioane de metri pătraţi. P3 este deţinut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.